Despre noi

Împreună cu Clienții noștri găsim soluția optimă pentru fiecare proiect.

INGEO PROIECT, membră a grupului MGGP, este o companie românească ce a luat ființă în anul 2007 și oferă clienților săi – companii private, agenții de stat, autorități locale sau persoane fizice, servicii de calitate în domeniul măsurătorilor terestre.

Proiectele noastre sunt realizate de o echipă de specialiști cu experiență, autorizați ANCPI, ce folosesc tehnologii de ultimă oră pentru preluarea datelor, prelucrarea acestora și definitivarea proiectelor.

Echipa noastră are experiență în derularea proiectelor de cadastru sistematic și sporadic, fotogrammetrie și LiDAR, colectare date și realizarea bazelor de date GIS pentru rețele, asistență topografică în construcții. Toate proiectele noastre sunt gestionate conform standardelor de management implementate și certificate. Deținem Certificatul de Autorizare Clasa I emis de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară în anul 2012

Grupul MGGP este format din companii din 3 țări, desfășoară proiecte în peste 20 de țări din Europa și Asia și are peste 500 angajați.

Certificări:

5_ancpi

Certificat de Autorizare ANCPI Clasa I

iso9001_new

Certificat pentru Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015

iso14001_new

Certificat pentru Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2015

Activitatea noastră
în cifre

0
Ani de experiență
0 +
Proiecte finalizate